Subscribe to RSS Feed

Turtle

on June 13th, 2011 by Angela

Imi place de mine. Serios si cu toata modestia. Nu-mi doresc sa fiu altceva sau altcineva. Cu bune si rele, asta’s eu. Cui nu-i place, sa “schimbe postul”.

Asta pentru ca nu accept sa mi se spuna si impuna cum sa fiu, cum sa traiesc, cum sa ma port, ce sa ascult si ce sa citesc, unde sa ma duc etc doar pentru ca “e trendy” sau “asa e bine”.

Pardon? Bine pentru cine?

Imi place de mine. Ma felicit de fiecare data cand fac compromisuri care-i multumesc pe altii. Dar si mai mult imi place de mine cand reusesc sa nu mai tin cont de cei din jur si sa fiu intr-adevar eu. Atunci cand nu trebuie sa ma gandesc ca ceea ce spun sau fac va afecta pe cineva.

Imi place de mine cand sunt eu. Atunci cand ma las dusa de val, atunci cand spun fix ce-mi trece prin cap, atunci cand nu-mi ascund sentimentele.

Urasc oamenii si societatea pentru ca nu ma lasa sa fiu eu. Pentru ca ajung sa-mi doresc sa traiesc intr-un glob de sticla.

And I hate my bad heart too, for caring too much about what others want from me. I hate it because it turned me into a turtle.

I’m going back to my shell. At least untill someone has the guts to break it and release me. 😉

Tags: , , , ,

Posted in Gandurile mele

One Response to “Turtle”

  1. carmen says:

    Si mie imi place de tine, ca esti tu :)… aceeasi problema o am si eu, nu-mi place sa-mi impuna altii cum sa fiu si cum sa ma comport… fac exact ce simt si cum simt 😉

Leave a Reply

manele noi
muzica noua
muzica noua
manele 2013