Subscribe to RSS Feed

Si ce daca?

on January 10th, 2018 by Angela

Nu o sa inteleg niciodata de ce sunt atat de disperate unele mame de jucariile imprastiate prin camera unde se joaca copilul. Mai ales cand e vorba de un copil mic. 

Adica ce ai vrea sa faca bebe? Sa se uite la cutia cu jucarii dar sa nu o atinga ca sa nu-ti strice tie feng shui ul? Chiar te astepti sa un boboc de un an sa ia jucaria si sa o puna la loc dupa ce se joaca cu ea? Helloooo! Inca nu stie ce e aia caca si pipi, tu chiar ai pretentia sa se joace cum te-ai juca tu? Sau tie nu ti s-a intamplat niciodata sa lasi ceva in cu totul alt loc decat ar trebui? 

Si atunci? De ce dispera lumea cand are jucarii pe jos? Mie, personal, imi place sa vad ca fata mea are cu ce sa se joace, ca e interesata de jucarele, ca le molfaie si le plimba prin casa. Da, le lasa imprastiate. Asa, si? N-are nici un an. Exploreaza, invata despre lumea in care s-a nascut. Mi-e drag sa le adun seara, dupa ce adoarme, sa le pun in cutie, pentru ca stiu ca, dimineata urmatoare, bucuria redescoperirii lor o va face sa chicoteasca, sa se bucure si sa se joace.

Tags: , , , ,

Posted in Diverse

Leave a Reply

manele noi
muzica noua
muzica noua
manele 2013