Subscribe to RSS Feed

Mămicisme

on May 8th, 2018 by Angela

Asta va fi o latura noua a blogului. Pentru ca de ceva vreme am intrat in “tagma” mamicilor (nu mame, nuuuuu, mamici, e definitia suprema!) si ma lovesc de tot felul de minunatii. De la idei despre cum sa te porti cu copilul tau pana la cum sa il tratezi de ciuma bubonica cu doar trei frunze de salcam. Unele sunt delicios de amuzante, altele ma scot din pepeni. Ideile, desigur, nu mamicile. Desi… 😀

Ca sa va faceti o idee despre ce e vorba: daca ai curajul sau nesabuinta sa intri in grupurile de mamici de pe Facebook, ai toate sansele sa intri in depresie in urmatoarele 10 min. Asta pentru ca vei descoperi ce mama denaturata esti, cat de putine ai invatat despre copilul tau si ce bine stiu altii ce si cum i se potriveste. Fereasca Cel de Sus sa iti spui parerea ferm, ca vei fi pusa la zid, atacata cu pietre virtuale si exclusa din grupul perfectelor.

Iar eu, sincer, m-am saturat de perfectele astea. Care sunt perfecte numai pe net, evident. Le dor degetele de cat tasteaza ca nu are copilul voie zahar, si le prinzi in parc cum ii indoapa cu fursecuri.

Asa ca, perfectelor, valea de pe aratura!

Tags: , , , ,

Posted in Mămicisme

Leave a Reply

manele noi
muzica noua
muzica noua
manele 2013