Subscribe to RSS Feed

Cum se pisa unii pe noi

on February 22nd, 2018 by Angela

Stiti cum e bancul ala cu electricianul care schimba o siguranta la spital si intra in salon la ATI si le spune pacientilor “baieti, luati o gura de oxigen ca tai curentul”?

Ei, cam asa e biata maica-mea zilele astea.

E dependenta de oxigen. Are nevoie de el cel putin 16 ore pe zi. Si o data la trei luni, Ministerul Sanatatii vrea sa se asigure ca nu i-a crescut un plaman nou si – Doamne fereste! – face abuz de oxigen. Asa ca se plimba – cum, nu intrebati – sa adune hartii care sa mearga la dosar sa i se deconteze oxigenul asta.

Pentru asta are nevoie de internare de o zi la spitalul TBC. Nu, nu are TBC. Numai de acolo poate lua hartiile, insa. Daca nu se duce la timp, pierde termenul si plateste cateva sute de lei din pensie – mi-e si jena sa spun cat ia pensie, asa ca o lasam balta cu cifrele.

Ei, da. Dar madam doftor, caci e numai una intre stele, are concediu cat n-au altii in doi ani. Si, ghinion, si-a luat vacanta fix cand are mama nevoie. Ce daca nu exista inlocuitor?

Unde mai pui ca oricum spitalul TBC din Constanta a epuizat internarile de zi pe luna in curs.

Asa, si?

Ce facem? Ii lasam pe oamenii astia fara oxigen? Le luam ai ultima speranta de a trai cat de cat “omeneste” atat cat mai au de trait?

Se pisa pe noi. Sa ma ierte mama si cei care sunt plini de pudoare ca vorbesc asa. Asta e adevarul: se pisa pe noi! Cu jet si bolta si ne mai si scuipa la final!

Nu pricep ce reguli au astia la TBC, dar eu stiam ca parca nu au voie sa lase postul descoperit. Daca cucoana lucra la urgenta ce faceau? Inchideau urgenta ca e doamna in vacanta?

Tags: , , , ,

Posted in Diverse

Leave a Reply

manele noi
muzica noua
muzica noua
manele 2013