Subscribe to RSS Feed

Fara regrete

on November 15th, 2010 by Angela

Daca m-ar intreba cineva ce as vrea sa schimb in viata mea, n-as putea alege un singur lucru.

In schimb, daca mi-ar oferi cineva sansa sa sterg totul cu buretele si sa imi construiesc viata asa cum imi doresc sa fi fost, ar fi altceva.

Cred ca m-as simti ca in joculetele in care trebuie sa iti construiesti tu casa, satul etc.

Nu stiu daca oamenii din viata mea i-as schimba. Au avut, au sau vor avea rolul lor, fiecare in parte. As schimba doar felul in care i-am apreciat, iubit, urat sau pur si simplu ignorat. Le-as schimba unora atitudinea, altora le-as spune mai multe despre mine sau le-as vorbi mai mult despre ce insemn eu si ce inseamna ei pentru mine.

Pe urma as lua toate momentele importante din viata mea. Le-as “curata” putin de praf, le-as mai adauga putina culoare si as sustrage dramele.

Apoi m-as uita la mine. De fapt, m-as pune pe hartie sub forma de lista si as taia tot ce mi-a daunat pana acum. Desigur, as inlocui ce nu e bun.

Si dupa toate astea, mi-as privi “noua” viata de la departare. Da, am facut o treaba buna. M-am “jucat” extraordinar!

Dar nu ar fi viata “mea”.

Daca ma intreaba cineva acum ce as vrea sa schimb in viata mea pot sa spun sincer: NIMIC.

Cu toate belelele, necazurile, dezamagirile si tristetile, e viata mea. Si nu-mi pare rau pentru nimic din ceea ce am facut. Eu am ales, nu altcineva. Eu mi-am dat singura peste degete uneori, dar tot eu am facut cea mai buna alegere, alteori.

E viata mea. A MEA! Si nu dau socoteala nimanui pentru ea. Ce aleg eu, nu ai voie tu sa contesti. Ce vreau eu, nu ai voie tu sa-mi interzici. Ce simt eu… simt eu si nu ai voie sa ma urasti!

Tags: , , , ,

Posted in Gandurile mele

One Response to “Fara regrete”

  1. Carmen says:

    fiecare isi traieste viata asa cum doreste… nimeni nu traieste in locul tau 🙂

Leave a Reply

manele noi
muzica noua
muzica noua
manele 2013