Subscribe to RSS Feed

In bucati

on October 29th, 2010 by Angela

Cum te imparti intre toate lucrurile din viata ta? Cum faci sa fii prezent acolo unde e nevoie de tine, de fiecare data? Fie ca e vorba de servici, casa, familie, prieteni, vecini sau dusmani. Si cum le impaci pe toate astea cu ce vrei tu? Cum faci sa nu-ti para rau, la sfarsitul zilei, ca n-ai facut aia sau ailalta? Poate era mai bine sa te grabesti, poate nu era cazul sa te implici acolo pentru ca era mai important dincolo…

In fiecare zi trec pe langa mine lucruri, oameni, evenimente, momente, senzatii, trairi. Insa, cele mai multe trec paralel cu mine sau, in cel mai fericit caz, tangential. Seara, inainte de somn, daca incerc sa rememorez intreaga zi, raman cu un gust amar, pentru ca dimineata mi-am propus sa nu mai las nimic sa treaca pe langa mine.

Si atunci, ma intreb din nou: cum te imparti in asa fel incat sa reusesti sa traiesti tot? De fapt, se reduce totul la “cum traiesti?”.

Era o replica celebra, numai buna de pus in oracolul din clasa a 7-a, dar care mi se potriveste perfect azi.

“Opriti Pamantul. Vreau sa cobor.”

Tags: , , , , , , , ,

Posted in Gandurile mele

One Response to “In bucati”

  1. Carmen says:

    Eu nu-mi propun nimic, in nicio dimineata… in felul asta nu regret nimic la sfarsitul zile. Mi se pare ca timpul trece foarte repede, de la o anumita varsta, asa ca nu-mi mai fac planuri.

Leave a Reply

manele noi
muzica noua
muzica noua
manele 2013