Subscribe to RSS Feed

N-ai sa vezi!

on July 7th, 2010 by Angela

Nu vreau fusta. Nu vreau! De ce trebuie sa port fusta? Imi sade bine in pantaloni. Ba, ma simt chiar bine. Asa ca, de ce? Doar ca sa-si satisfaca barbatii niste dorinte launtrice sau pentru a le ajuta imaginatia sa lucreze? Ntz! N-ai sa vezi!

De ce sa apelez la o fusta care nu poate decat sa ma dezavantajeze, cand pot sa intind pe mine un pantalon care sa scoata in evidenta ce am eu mai bun?

De ce sa port o fusta care sa ma faca sa ma simt stinghera, cand pot sa “be me” in jeansi? La urma urmei, imi traiesc varsta si nu-mi reneg generatia.

De ce, in schimb, nu fac barbatii altceva? Mie mi se pare mult mai interesant un barbat care stie sa “vada” o femeie oricum ar fi ea imbracata. Pune-ti imaginatia sa lucreze, daca vrei “filme”! Ha ha ha!!! Mura-n gura nu se poate, nu? Aprinde becul! 😉

Cum ar fi sa zica si femeile ca nu mai vor sa vada barbatii decat in boxeri mulati? Ma indoiesc ca vreunul va sari sa se execute. Asa ca, de ce sa ma complic eu?

O femeie poate fi atragatoare aproape in orice tinuta. Tiza mea imi spunea ca nu exista femei urate, ci doar neingrijite. Avea mare dreptate. Deci, nu e nevoie de fusta. Nici de boxeri. Doar de putina imaginatie si vointa. Caci, de restul, se ocupa cine trebuie.

Tags: , , , , ,

Posted in Diverse

Leave a Reply

manele noi
muzica noua
muzica noua
manele 2013