Subscribe to RSS Feed

“When I craft I smile”

on March 20th, 2010 by Angela

Nu, asta nu-mi apartine. Desi nu obisnuiesc sa fac reclama aici (asa cum nu pun nici poze, decat rar), acum fac o exceptie. Chiar e pacat sa nu impart cu toata lumea ce am gasit. Desi… dracusorul din mine maraie pentru putina exclusivitate. Dar, sa spun si despre ce este vorba.

Am gasit printre firele netului un blogusor in care mi-au cam ramas ochii pironiti. BigBigChair apartine unei tinere domnisoare cu maini magice. De ce magice? Pentru ca tot ce ii iese din maini este pur si simplu fantastic! Orice ii lucreaza degetele: de la brelocuri pana la cercei si bratari.

Uitandu-ma la poze, mi-au venit in minte muuuuuulte secvente din adolescenta. Numai eu stiu cat am suferit ca nu stiu sa impletesc bratari pentru dat pe la iubiti sau ca nu-mi ies nodurile alea care m-ar face mai hippie decat Janis Joplin! Cu cat jind ma uitam la fetele care aveau accesorii de genul asta!

Acum am trecut de supararile alea si de invidii. Insa mi-au ramas in suflet bratarile, cerceii sau colierele din ata simpla, innodata. De fapt, daca stau sa ma gandesc bine, as da oricand o pereche de cercei de aur pe una facuta de Dana. Nu mai vorbesc despre bratari!

Ba sa vorbesc! 😀

Cel mai mult mi-au placut “Chevron and square knots“. Dar, dupa ce am “rumegat bine” pozele, inima mi-a ramas tot la cele din snur negru cu margelute… Deh, combinatia mi se pare dementiala! Iar pentru cand m-as simti eu mai “light”, as incerca bratara cu margele de nisip.

Dear Dana, nu stiu cine esti, din pacate. Daca as putea, te-as lua la mine acasa si te-as plati doar ca sa stai sa impletesti. Din nefericire, mai am pana sa ma fac mogulilta!! :)) Dar macar o comanda tot pot sa fac, nu? 😀 Ca Posta ajunge si-n Luna acum, d’apai pana in Capitala?

Voi, fetelor, dati iama pe BigBigChair! Recomand cu caldura orice obiect handmade. Iar acum, in mod deosebit, pe cele realizate de Dana.

Mie nu-mi trebuie diamante de ‘nspe carate. Eu vreau inel impletit de la BigBigChair!

LATER EDIT

Am primit bratarile!! Superbe!!!!!!! Multumesc, Dana!

Vad ca adresa blogspot nu mai exista, asa ca incercati cu incredere http://whenicraftismile.blogspot.com/ Cheers!

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Posted in Diverse

Leave a Reply

manele noi
muzica noua
muzica noua
manele 2013