Subscribe to RSS Feed

Anti!

on October 28th, 2009 by Angela

Da, anti! Anti, ce? Pai, s-o iau pe rand.
Anti-consum-exagerat-de-alcool. That’s me. De ce sa ma fac muci si sa nu mai stiu de mine, cand ma distrez bine-mersi si fara beuturica? Beau si eu un gin tonic, hai doua, hai trei… dar asta doar daca petrecerea tine pana dimineata :)). N-am nevoie de “adaosuri” ca sa ma simt bine. Apropiatii mei pot spune aici ca ne distram de minune fara sa ne facem crita. Oricum, mi se pare jenant sa nu te poti distra decat band. Ce, nu esti in stare? Eu sunt. 😀
Anti-umblat-prin-‘jdemii-de-paturi. Mda, am pierdut mult, n-am ce zice. Ce pacat de mine ca prefer sa-mi experimentez sexualitatea cu o singura persoana!! Vai, vai!..Se vede cat de tare sufar, nu? :))
Cu ce ma face mai rea numarul redus de iubiti/amanti/whatever, cum le-o spune, pe care l-am avut pana acum? Unde scrie ca daca tu simti intr-un fel viata, trebuie s-o simt la fel si eu? Nu asta ne face unici?
Anti-viata-dusa-numai-in-petreceri. Ha! Este un adevarat festin pentru mine sa ma vad cu prietenii si sa ne simtim bine. De ce trebuie sa-i spun neaparat “petrecere”? Acelasi lucru il facem in cafenea sau intr-un bar. Iar viata mea nu se reduce doar la party. Sunt mai buna decat atat! Fac lucruri muuuult mai bune cu timpul meu. Petreci, petreci, dar pana cand? Ca te mai si saturi…
Anti-lene!!! Fir-ar ea de lene, trece viata pe langa noi!! Ce e aia “mi-e lene”? Nu exista! Aaa! Ca nu vrei, e alta. Ca nu te simti in stare, e alta. Ca nu ai chef, e alta. Ca nu ai cu cine, iar e alta. Dar nu-mi spune ca ti-e lene sa ai o viata! Nu te ascunde dupa “lene” si nu o folosi sa ridici un zid in jurul tau. Nu te va face mai putin vulnerabil. Din contra, data viitoare cand iesi din “turn”, ti-o iei mai rau ca ultima oara. Asa ca lasa lenea si iesi in lume! Cine stie ce surprize te asteapta?
Anti-bagat-si-scos-la-fiecare-doua-cuvinte. E destul de jenant sa nu poti sa te exprimi decat asa. Iar, tine de capacitatile fiecaruia. Daca atat poti, atat te duce capul, n-am ce sa-ti cer. Dar atunci nu te mai da interesant/-a. Ca nu esti. Mai pune mana pe o carte, dezvolta-ti vocabularul si poate asa vei reusi sa-ti exprimi frustrarile fara sa-ti bagi ce n-ai!
Anti-oameni-care-se-cred-buricul-pamantului. Asta nu inseamna, insa, ca individul trebuie sa se depersonalizeze. Nu. Cred doar ca oricat de destept ai fi, tot exista altii mai smecheri ca tine. Iar faptul ca-mi bagi sub nas cheile de la Bentley sau silicoanele sau, dupa caz, numarul de cuceriri, nu te face deloc mai destept. Plus ca nu scrie nicaieri ca toata lumea trebuie sa fie as in orice. Daca eu sunt buna intr-un domeniu, n-am sa-ti scot ochii tie, care esti bun in altul, doar ca sa ma dau eu smechera. Asa ca nu face nici tu asa ceva. In plus, daca-mi fluturi un sir de carti pe care spui ca le-ai citit, nu-mi dovedeste ca esti mai cult/-a. De “intelectuali” care citesc prefata si cuprinsul m-am saturat! Si mai e ceva: nu crede nimeni daca spui ca esti cel mai tare “de pe piata”, dar tu te ingropi intr-o fundatura de job. Frate, fa ceva, iesi la lumina, arata-mi ca tu chiar poti si abia apoi o sa zic: mama, ce tare e asta! Pana atunci, las-o moarta-n papusoi.
Anti-pupat-in-cur-pentru-un-job-caldut. Hai, daca esti tare, spune ce ai de zis in fata, cu orice risc! Nu te mai ascunde pe la colturi. De ce nu iei atitudine, daca esti asa revoltat? Aaa! Ti-e frica? Stai jos, nota 2! Si sa nu-ti mai aud comentariile ipocrite vreodata, ca fac bube! Lasa ca dorm eu bine noaptea.
Gata, prea mult anti pentru azi! Si am sedinta, nu pot sa plec montata! :))
I’m back!!!

Tags: , , , , , ,

Posted in Diverse

One Response to “Anti!”

  1. Corina says:

    Total de acord cu tine! Eu am ajuns sa fiu anti orice: TV, net, poluare, munca asidua, pupincurism!

Leave a Reply

manele noi
muzica noua
muzica noua
manele 2013