Subscribe to RSS Feed

“Tinerele sperante”

on August 5th, 2009 by Angela

Fereasca Sfantu’ sa-ti faci treaba! Doamne-fereste sa depui putin efort!! Ptiu, ptiu!! Sa nu care cumva sa te intereseze ce se intampla in jurul tau, ca ai sa ajungi in fundul Iadului.
Ce naiba se intampla cu oamenii astia, frate? Nicio dorinta de a avansa, de a evolua intr-un fel sau altul. Nu. Doar sa frece menta, sa o arda pe net si, eventual, sa iasa la o barfa mica. Increstezi in grinda daca cumva nu se supara cand ii atragi atentia ca a gresit. Dar, de cele mai multe ori, e foc si para. Cum ai indraznit sa corectezi un mic geniu?…
Cand ii vezi, care sunt pe la shopping, care sunt in bar. Niciunul la munca, fir-ar! (ziceam eu in timp ce tastam de la computerul redactiei :p). Lasa, ca-s mai buni banutii lu’ mami si lu’ tati! De ce sa-i ai pe ai tai?
“Tinerii din ziua de azi”. Ce aiurea suna!! Dar, sa mor daca nu sunt atat de tentata sa folosesc sintagma asta din ce in ce mai des.
Nu simt ca fac parte din generatia mea. Eu simt ca vreau sa cresc, sa ma perfectionez. Ceilalti…. spun un NU raspicat oricarei oportunitati de a se remarca prin altceva decat injuraturi, barfe si baute! Sa ma ierte cititorii (mama, nu te uita), dar…. futu-i!!!!
Esti mandru tare ca faci parte dintr-o “gasca”, asa-i? Dar iti meriti pozitia? Ce te face mai destept ca mine? Eticheta pantalonilor sau marca ultimei colonii cumparate? Sorry, nu concurez aici. Nu ma reprezinta. Cand ma voi apuca de “pitziponcit”, va anunt. Pana atunci, sa nu mai aud de “tinere sperante” care “ajung bine”.

Tags: , , , , , , , ,

Posted in Diverse

Leave a Reply

manele noi
muzica noua
muzica noua
manele 2013