Subscribe to RSS Feed

Maruntisuri

on July 17th, 2009 by Angela

De ce oare nu isi vede lumea de treaba? Pentru ce trebuie, zilnic, sa arunce mici sageti otravitoare doar asa, de amorul artei?

Ce-aveti, people? N-aveti nicio ocupatie? Crede cineva ca daca vorbeste mai colorat va da impresia ca e inteligent? Dimpotriva! Dupa mine, cine recurge la un limbaj cat se poate de decent imi demonstreaza ca are atata materie cenusie la mansarda incat stie sa loveasca unde vrea, fara sa se coboare la nivelul baietilor de cartier.

Nu, serios acum. Ce ma uimeste pe zi ce trece este usurinta cu care doamnele si domnisoarele isi baga si isi scot de parca ar avea ce. Haideti, dragelor!

Vrei sa-mi demonstrezi ca esti mai tare si mai smechera? Fii mai subtila si am sa rad cu pofta!! Si, Doamne, fii feminina!! D-aia ti-a dat Dumnezeu sani si fund, ca sa fii femeie. Asta e egalitatea pe care o cereti cu atata fermitate? Nicio tanara domnisoara din ziua de azi NU este femeie. Niciuna! Sunt toate niste baietei fara podoabe.

Indiferent cata inteligenta crezi ca ai si indiferent cate carti ai citit (sau spui ca ai citit), cand ai deschis gura si te-ai slobozit … esti mai rau ca ultima duduie de pe centura, care nu stie sa se exprime altfel decat ca la usa cortului in care a crescut.

Iar micile rautati aruncate aiurea in tramvai nu te fac nici mai desteapta si nici mai interesanta. Abia atunci iti dai arama pe fata. Rad copios cand imi dau seama cat de proaste sunt unele domnisoare care nici nu-si dau seama in ce situatie jenanta se pun si tot ele spun cu tarie, in gandul lor, desigur (li se vede pe fata) “ah, ce i-am zis-o!”. :))

N-aveti altceva de facut? Nu va satisface nimeni pofta de obscenitati? Gasiti-va, doamnelor si domnisoarelor, un porc pe masura! Va fi de-a dreptul incantat sa va aiba alaturi!! 😉

Tags: , , , , , , , , , ,

Posted in Diverse

3 Responses to “Maruntisuri”

  1. carmen says:

    Am citit şi am zâmbit şi m-am gândit la o singura persoană care e tare mândră de felul cum vorbeşte,care spune “ai văzut ce i-am zis-o?”…şi are pretenţii de “Doamna”.
    Cred că te-ai prins de cine vorbesc 😉

  2. Angela says:

    Mai, sincer nici mie nu imi plac vulgaritatile…desi imi mai scapa ocazional vreo doua cand ma enervez.

  3. Angela says:

    Una e sa injuri la nervi, alta e sa nu mai poti conversa fara sa-ti bagi ce n-ai…

Leave a Reply

manele noi
muzica noua
muzica noua
manele 2013