Subscribe to RSS Feed

Si m-am maritat!

on June 16th, 2009 by Angela

A trecut si asta.

Pe langa bucuria evenimentului in sine, evident, nu putea lipsi o tristete incarligata cu un gust amar rau de tot.

Pentru cei multi care nu s-au deranjat sa apara, va spun ca ati ratat o super petrecere. Muzica, dansul, mancarea, bautura si, nu in ultimul rand, oamenii prezenti, au facut o atmosfera de exceptie. Nu ma asteptam nici macar la jumatate din distractia care a fost. Bobo, sa traiesti multi ani, nene, ca mi-ai facut party-ul sa fie de neuitat! Lup si Cristina, senzatiile serii, au adus condimentele absolut necesare si au fost admirati de toata lumea. Pacat de cei care “au avut treaba” si n-au putut sa-i vada pe ring… sau pe boxa, dupa caz :D.

Claudinne, draga de ea, un izvor nesecat de voiosie si energie, abia astept sa vad fotografiile!!!

Mai sunt multi celor carora as vrea si eu si Adrian sa le multumim ca ne-au fost alaturi. Familiile noastre au facut un efort imens sa vina si sa stea alaturi in fiecare moment. Mama, tata, Andrei, Ioana, mama Nuti, Cami si toti ceilalti, dragii mei, ati fost fara greseala!!!

Iar voi, restul, “tzeparii”… sa va stea in gat toti banii pe care i-am pierdut eu si Adrian pentru ca voi nu ati avut bunul simt sa spuneti, de la bun inceput, ca nu veniti. Pentru faptul ca mi-ati umbrit cea mai frumoasa zi din viata mea, VA URASC!! Va urasc din tot sufletul ca ati fost lasi si ca v-ati batut joc de noi. Nu meritati niciunul deranjul pe care l-ati creat!

Pana la nunta am auzit tot felul de scuze, care mai de care mai colorate… le multumesc celor care, mai incalcit sau mai delicat, s-au scuzat de la inceput ca nu pot veni. Va dau o bere, dragilor, pentru ca nu m-ati pus si voi la o cheltuiala in plus.

Una peste alta, vorba lui Bobo: putini, da’ buni! Sau, ca sa-l parafrazez pe Adrian, la o nunta vin doua categorii de oameni: cei care se distreaza si cei care nu se ridica de la masa. La noi au venit doar cei care se distreaza. Si a iesit super!!

Si, ca sa inchei intr-o nota mai optimista, trebuie sa spun ca am avut doua mari surprize cu ocazia nuntii. Prima mi-a fost oferita de Carmen, care nici macar nu a venit la nunta dar care m-a facut sa imi dea lacrimile instantaneu. A doua surpriza a venit de la fratele meu, a doua zi, si care a facut cat toate cadourile din lume! Le multumesc amandurora din tot sufletul!!!

Tags: , , , , ,

Posted in Diverse

9 Responses to “Si m-am maritat!”

  1. carmen says:

    Chiar daca n-am fost acolo fizic,n-am incetat o clipa sa ma gandesc la voi.Ma bucur ca v-ati distrat!
    Angela voi sa fiti sanatosi si sa va intelegi,ca de restul are cine se ocupa 🙂

  2. Monik says:

    Casa de Piatra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :*

  3. Gaby says:

    Casa de piatra ! Eu m-am simtit tare bine la nunta voastra. Felicitari ! Astept cu nerabdare urmatoarea petrecere, botezul 🙂 Va iubeste Gaby.

  4. cineva says:

    Casa de piatra si multa sanatate!
    Tzeparii afectati de criza , poate undeva , candva la malul marii vor ajunge odata si odata cu ….barza!
    Va doresc toate cele bune!

  5. Angela says:

    Sa v-auda Dumnezeu, cineva & Gaby! Multumim! :*:*

  6. Crissa says:

    Nu mi-a placut niciodata expresia “casa de piatra” asa ca va urez sa aveti parte de toata fericirea de pe lume…pentru ca o meritati….si sa ramaneti intotdeauna oamenii deosebiti pe care i-am cunoscut… 🙂
    Important e ca “a iesit super”….restul…nu conteaza… 🙂

  7. Xander says:

    Felicitari.
    Sper din suflet sa fie o implinire.
    Sa va dea Dumnezeu armonie si sanatate.
    🙂

  8. Claudinne says:

    Stiu ca sunt nesi, dar tre sa aflu de surpriza din partea fratiorului ca parca nu s-a terminat povestea… 🙁

  9. Angela says:

    Oricat m-as stradui, n-as putea sa exprim in cuvinte. Ce-i al meu e pus deoparte! 😉 Pup Claudinne!!

Leave a Reply

manele noi
muzica noua
muzica noua
manele 2013