Subscribe to RSS Feed

Am obosit!

on May 7th, 2009 by Angela

De ce atata chin pentru o singura zi? Da, ok, inteleg, este unica, cu ajutorul lui Dumnezeu nu va mai fi alta. Dar, totusi? De ce trebuie sa nu dorm noptile, sa ma agit atat? De ce “trebuie” sa fiu pe placul tuturor, numai pe al meu, nu? La urma urmei, trebuie sa fie cea mai fericita zi din viata mea, nu a invitatilor!
Nu inteleg sub nicio forma de ce “trebuie” sa am aia si cealalta, de ce nu se poate fara lucrurile care “dau bine” la invitati, lucruri stupide (unele), fara de care n-ar suferi decat ideile preconcepute ale unora.
Daca eu NU vreau sub nicio forma sa-mi cante lautarul in fata blocului, de ce are lumea o problema cu asta? Sau, ma rog, in mintea lor eu am o problema. “Dar, vai! Cum e posibil? Asa se face la nunta!” Mrrrrrrr!!!
Atata stres exista in pregatirea unei nunti incat nu prea sfatuiesc pe nimeni sa se inhame la asa ceva. Decat daca stie sigur ca nu exista nicio tanti Maricica, vecina de la doua strazi distanta, nu va boscorodi jumatate de an pe la colturi pentru ca n-ai jucat “gaina”. Uhhhh!!!
Sa-mi spuna si mie cineva care este utilitatea “marturiilor”? Da, la origini, trebuia sa fie o mica “atentie”, amintire pentru invitati. Da, da! Pe cat punem pariu ca trei sferturi dintre invitatii mei le vor arunca la primul cos intalnit in drumul de la restaurant spre casa? Nu ca m-ar deranja, dar de ce mai e nevoie de ele? Doar ca sa dea bine? Recunosc, si eu am aruncat marturia de la una dintre cele doua nunti la care am fost in viata mea. Dupa 3 ani!!!! 😀 Pai, cei care au o multime de cunostinte, ce fac? Isi pastreaza un dulap special pentru marturiile stranse de la toate nuntile la care au mers?
“Duamne, ce uameni!” Numai asta imi vine in minte.
Ne lasam dusi de “conventiile sociale” sau … nu stiu cum sa le spun. Nu ma pot bucura de o petrecere cu prietenii, colegii si familia mea, fara zorzoane, accesorii si alte minuni? De ce? Nu ne distram fara ele? Hai, sa fim seriosi!
Mancare, bautura si muzica. In rest, ce nevoie am? Daca imi pun stelute de mare pe stalpii din restaurant, ne distram mai bine? Sa-mi spuna cineva. Daca e asa, e in regula, pun o mie de stelute!
Eh, oricum le pun, pentru ca “asa trebuie”. Am intrat in jocul asta, trebuie sa joc. Dar, sincer, nu vad rostul.
Poate sunt doar stresata si obosita.
Sa-mi tineti pumnii!!

Tags: , , , , ,

Posted in Diverse

3 Responses to “Am obosit!”

  1. carmen says:

    Nici eu n-am inteles niciodata de ce trebuie atatea chestii.Din fericire, pentru mine, nu m-am stresat prea tare cu nunta,poate unde eram prea tineri…
    Ai sa vezi,ca nu vei avea timp sa te distrezi la cat va trebui sa fi de draguta cu toata lumea 🙁
    Bafta!

  2. Angela says:

    Nu stiu daca-mi doresc foarte tare sa “ma distrez”. Dar stiu sigur ca-mi doresc enorm sa-i am langa mine pe toti cei pe care i-am invitat. Nu din ratiuni materiale, ci pentru ca vreau sa impart un moment cu toti.

  3. O cãrþulie micã ºi elegantã, cartonatã, legatã în pînzã de in de culoare viºinie, numãrînd în traducere germanã nu mai mult de 73 de pagini, dã un rãspuns cît se poate de exact ºi de brutal, în acelaºi timp, insidioasei întrebãri. Da, un astfel de duºman “absolut” al adevãrului existã “într-adevãr”… ºi el se numeºte… bullshit!

Leave a Reply

manele noi
muzica noua
muzica noua
manele 2013