Subscribe to RSS Feed

Merge!

on February 15th, 2009 by Angela

“Las-o, bre, ca merge-asa!”

Ieri mi s-a dat o replica inteligenta. Cineva care se ocupa de un post de radio online mi-a spus (citez din memorie): noi facem radio din placere, nu pentru bani.

Si eu “am facut radio” tot din placere. Si tot fara bani. Mie mi-a iesit bine. Lor le iese prost. De ce?

Pentru ca diferenta consta in “din placere” ala. Pentru unii, a face ceva “din placere” este egal cu a face fara bataie de cap, fara responsabilitate. Cu “las’ ca merge si-asa”, nu cu placere.

Ei “fac radio”. Asa zic ei. De fapt, fac ce cred ei ca inseamna radio. Toate frustrarile lor legate de radio se strang. Daca Doamne fereste vreun dj de pe la vreun post din fm i-a flituit la telefon vreodata sau nu le-a bagat dedicatia pe care ei au vrut-o, au invatat ca “asa nu”, deci ei stiu cum se face radio.

Am mai incercat candva sa explic chestiile astea, altor oameni de la un alt post de radio online. Cativa au priceput, restul s-au simtit ofensati ca “ii invat eu ce trebuie sa faca”.

Nu invat pe nimeni nimic. Dar macar aveti bunul simt, oameni buni, sa recunoasteti ca sunteti nuli la capitolul radio. Aveti curajul sa nu va simtiti prost(i) cand cineva care mai stie cate ceva va da un sfat.

Nu stiu de ce, dar cred ca Duda Blue ma va intelege perfect cand voi spune ca nu mai pot suporta amatorii, dupa ce i-am vazut pe profesionisti la treaba.  Bre, Dudo, nu stiu de ce taman la tine m-am gandit! :))

A, si inca ceva! Mi s-a reconfirmat ca prostul nu e prost destul, daca nu e si fudul. Adica: persoana de care va spuneam mai sus, s-a aratat foarte jignita cand i-am propus un link exchange. Mi-a zis ca el nu vrea sa fie in aceeasi lista de linkuri cu alte posturi de radio.
Pai, manca-ti-as sufletul tau, ia baga tu un ochi la Radio Lynx si mai invata! Ia mai asculta tu postul asta si vezi cum mai merge treaba “din placere”. Ca si oamenii aia tot din placere fac ce fac. Numai ca ei o fac bine.

Voi… o sa dispareti precum condorul in zare…

Tags: , , , , , ,

Posted in Diverse

2 Responses to “Merge!”

  1. neo says:

    nu-i mai lauda asa pe lincsi, ca li se urca la cap :))

  2. carmen says:

    Cine merita laudat,merita!:)

Leave a Reply

manele noi
muzica noua
muzica noua
manele 2013