Subscribe to RSS Feed

Ce ma mai enerveaza zilele astea

on January 14th, 2009 by Angela

Pai, cu ce sa incep? Ca-s cam multe :D.

Incep cu domnii taximetristi. Au ei o boala: sa iti vorbeasca ca si cum te-ar cunoaste de cand erai in fasa. Hei, e prima oara cand ma vezi, cum iti permiti? A, daca e si mai vorbaret, ai “bafta” sa-ti dea si sfaturi pentru relatiile tale, amoroase sau nu. Fereasca Sfantu’ sa nu incuviintezi, ca te-ai dus pe copca!

Domnisoarele / doamnele de la saloanele de infrumusetare. Aloooo!!!!!! EU sunt client!! Nu ma intereseaza ca nu ti-ai vazut telenovela, pironeste-ti ochii-n unghiile mele, nu la tv!!! Nu mai zic ca le apuca pe toate sa comenteze verzi si uscate despre orice clienta a iesit de pe usa salonului. “Ai vazut ce nesimtita, n-a lasat nimic!” sau “A dracu’ ea, ce vroia? Sa-i si usuc parul? Pai, ce? Unde se crede?” etc.

Vanzatoarele. Ahhhhh!!!! Vanzatoarele!! Astea parca sunt sotiile taximetristilor. Cucoana!! Cine ti-a permis sa-mi vorbesti la persoana a II-a? Indiferent ca are 18 sau 60, toate sunt una cu pamantul. Ba, mai au si nesimtirea sa dea ochii peste cap cand le ceri un produs care e mai departe de ele de 1m. Doamne fereste sa ramana fara produs pe raft si sa trebuiasca sa-ti aduca din spate! Cand ajung la casa, mereu patesc acelasi lucru: intind o hartie de 100 de lei, aia deschide casa, se vede clar ca are sa dea rest, dar tot imi cere marunt. Femeia lui Dumnezeu! Daca aveam, nu-ti dadeam din prima? Ce dracu crezi ca fac cu maruntul? (Exceptie fisele de 50 de bani, le folosesc pt automatul de cafea de la radio :D)

In fine, sa ajungem si la mimoze. Sau fatuci, tute, mufe, parca n-as vrea sa le zic “pitipoance”, nu de alta, dar de ele se ocupa altii :)). De cand Armani a ajuns sa fie uniforma pentru mers la piata? Eu n-am auzit. Si chiar daca ar fi asa, parca n-as da atata banet doar ca sa scrie nush-ce-fitos-de-creator-de-moda pe eticheta. Nu ma intelegeti gresit, nu mi-s carpanoasa, dar nici asa. Ia-ti, fatuco, “vuitoanele” (cum zice Badea) si lasa-ma-n durerea mea! Vrei sa eclipsezi? N-ai decat! N-ai sa reusesti decat sa devii o snoaba.

Si, sa ajungem si la durerea cea mare: marlanii. Ca nu se poate fara ei. Azi avem in menu marlanii din metrou. Daca nu rad cat se poate de zgomotos, daca nu fac remarci imbecile, nu se simt bine. Si, semnul ca sunt marlani cu adevarat, ragaie. Ragaie, frate, de-ti vine sa-ti versi intestinele. Tare, puturos. Dupa care rad ca apucatii, fericiti si mandri, mai ales, de ce au realizat. Ragaiala – the final frontier! Brava la voi, nesimtitilor!

Pentru toti de mai sus, un sincer si calduros : HUUUUUUUUUOOOOOOOOO!!!!!!!!!!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Posted in Diverse

3 Responses to “Ce ma mai enerveaza zilele astea”

  1. carmen says:

    eu am boală pe măturatoarele de pe stradă,dumineaţa la prima oră,când mergi la muncă,proaspăt spalată şi parfumată,iar ele îţi dau praful drept în nas,nu se opresc din lucru să te lase sa treci:(

  2. Ai uitat de manele…

  3. Angela says:

    N-am uitat, dar manelele ma enerveaza mereu, nu doar acum. Alea sunt by default :))

Leave a Reply

manele noi
muzica noua
muzica noua
manele 2013