Subscribe to RSS Feed

M-am saturat de marlanie!

on November 23rd, 2008 by Angela

Gata! M-am saturat de marlanie, nesimtire, grosolanie, tiganie, nesimtire, inculti si inculte, dobitoci, prosti, batuti in cap si tot tacamul! Mi-e sila de ce inseamna pentru unii “cool” – limbaj colorat si cat mai mult atac asupra unor persoane care (nu ca ar fi usi de biserici) intr-un fel sau altul n-au fost pe aceeasi lungime de unda. Imi vine sa vars de atata ipocrizie! N-am vazut de cand mama m-a facut asa ceva!! Nu se mai poate decat daca faci misto, injuri, “te dai grande” aratand lumii cate femei ai avut (sau cati barbati, dupa caz). Si cel mai tare ma irita cand oamenii nu au limite. In nimic. Mint. Cel mai mult ma enerveaza rufele spalate (vorba Dudei Blue) in vazul lumii.

Mi-e lehamite de jeg, murdarie, scursuri!! Toti imbecilii pamantului sunt “cotzcari”! Totul e superficial.
Ah, ce frumos si bine e sa te dai Don Juan, cand esti, de fapt, un lache flausat. Imi provocati greata, voi, astia “cool”!!!

Eu nu vreau sa fiu niciodata “cool”. Vreau sa fiu invechita, traditionalista, “conservatoare” (pretenii stiu de ce :D), ca pana acum. Ca o baba, o sa-mi spuna cineva. Da, mai, baba! Da o baba fericita si cu demnitatea neatinsa!

De fapt, de ce zic eu de demnitate, cand e vorba de scursuri?? Habar n-au ce e aia! Stiu doar sa fie al dracului de orgoliosi. Dar nici macar nu stiu ce inseamna cuvantul.

Sila mi-e de oamenii astia!

Cred ca incep sa-mi fac curat prin agenda telefonului si-n lista de messenger. Simt nevoia de curatare. Pacat ca lor le este inutila…

Tags: , , , , , , ,

Posted in Gandurile mele

7 Responses to “M-am saturat de marlanie!”

  1. carmen says:

    Angela,eu m-am saturat de mult mai mult timp de oamenii “cool”…ce ma infurie este faptul ca iti scot si tie,omul normal,tot felul de vorbe,in loc sa-si vada de ale lor,iar partea proasta este ca ii crede lumea…pentru ca “ei sunt credibili”,cum imi zice cineva zilele trecute,intr-o discutie tot despre oameni de genul asta

  2. Angela says:

    Carmen, am o singura replica pentru ei: “in lumea mea ma simt nemuritor si rece”. 😉

  3. cata dreptate ai bre…

  4. carmen says:

    m-am intrebat, de nenumarate ori, daca nu cumva sunt eu defecta…daca nu cumva eu sunt cea care nu inteleg ce se intampla…cred ca nu m-am nascut cand trebuia;)

  5. Catalina says:

    Stiucuta, mie mi s-a facut sila de mult de astfel de specimene. La un moment dat m-am gindit sa resuscitez citeva exemplare. Dar….La ce bun?

  6. Demonic says:

    O societate ca a noastra, imbolnavita de mirajul luxului american de prin filme si emisiuni, DRESATA de oameni care nu au nimic sfant pe lume (si nu incepeti sa strigati la mine sa va las, ca nu-s credincios, sunt chiar ateu. Ma refer la valorile morale si sociale) nu putea sa produca decat astfel de specimene, Angela. Romanii sunt o natie care se lasa foarte usor influentata, corupta, dresata. Acum, pe langa faptul ca e la moda sa fii marlan, sau curva, mai e la moda sa nu fii roman, si mai ales sa nu stii sa vorbesti corect, ce sa mai zic de scris. In fine.
    Imi place ceea ce scrii, Angela, iar eu nu-s deloc ‘consumator’ de bloguri! Asta e primul comentariu pe care l-am lasat vreodata pe vreun blog, dar nu m-am putut abtine, tema merita ‘deranjul’!
    Succes in tot ceea ce faci!

  7. Angela says:

    Multumesc, Demonic, pentru onoarea de a fi “prima” careia ii comentezi :D.
    Le e rusine sa fie romani, dar nu-si dau seama ca ei insisi fac natia asta sa fie una urata (ca sa fiu delicata).
    Ma bucur ca ai folosit cuvantul “dresata”. Mie mi-a fost teama.

Leave a Reply

manele noi
muzica noua
muzica noua
manele 2013