Subscribe to RSS Feed

I’m zback!

on November 14th, 2008 by Angela

Uff, ce bine e sa ai net!! Dupa 5 zile in care RDS mi-a mancat ficatii, am si eu net si cablu tv ca omu’ normal! Nu mai pun la socoteala ca am fost in tura de dimineata si am fost un mic zombie toata saptamana. Mai exact, m-am trezit toata saptamana la 3:30! (da, trei si treizeci de minute DIMINEATA). Ca sa prestez corespunzator la munca.

Si asa ajung si la ce vroiam sa spun. Ca orice Felix care se respecta, the boss isi aduce angajatii la munca, dis-de-dimineata, cu masina. Laudabil gest pentru romani, cat se poate de normal prin alte parti.

Ce este absolut condamnabil este atitudinea soferilor de pe aceste microbuze ale “intreprinderii”. N-ar misca un centimetru de la soseaua principala pe care merg. Adica: redactia se afla pe o straduta perpendiculara pe Bd. Aviatorilor (la jumatatea distantei dintre Arcul de Triumf si Piata Charles de Gaulle). Sa intre el cu masina acolo? Sa duca el doua femei la usa cladirii?? Neah!!! Ar fi degradant pentru el! Mai bine le lasa taman la Charles de Gaulle. Noaptea la 5!!!! De parca ar da din buzunarul lui bani pentru suta de grame de benzica care s-ar consuma!!

Si asta n-ar fi chiar atat de rau, daca n-ar mai fi ceva! Dupa ce s-a ales cu un scandal in strada, intr-o dimineata, nu mai pridideste domnul sofer sa “ia in deradere” (ca sa citez un clasic in viata) si injura ca la usa cortului doamna cu scandalul. Si asta de parca n-ar fi nimeni de fata!! Adica, dupa ce ca esti magar si ma lasi la cucuietii din deal, cand ar trebui sa ma lasi la usa cladirii, tot tu mai faci pe victima? Tot tu critici si te dai lovit?? Nu ti-ar fi rusine, badaran ce esti?!! NESIMTIRE!!!

Astia-s oamenii pe care ii asteptam la vot!! Astia-s oamenii pe care Occidentul ii considera “primitori si calzi”? HUOOOOO!!!!!!!! JOS MARLANIA!! JOS TOPARLANISMUL!!!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Posted in Diverse

3 Responses to “I’m zback!”

  1. carmen says:

    pai n-ai inteles Angela…te lasa in strada ca sa poti face inviorarea pana la firma,sa te poti trezi de la aerul rece al diminetii…iar despre scandalul pe care l-a primit in starada,povesteste tocmai sa va creasca adrenalina,sa va duceti cu “nerv” la munca :D))))

  2. Deea says:

    Deci…sa iti explic…RDS functioneaza in felul urmator…dupa telefoane interminabile la asa zisul “serviciu clienti” se merge la ei la sediu si se incepe scandalul…si cand vor sa te scoata afara…le dai una la ficati (la propriu)…de cand am procedat asa nu mi-a mai picat netul decat de 2 ori…si atunci in 5 minute se remedia problema :d

  3. monik says:

    asa Angela..zi-le ca ai dreptate!!!!Prinde-te bine de ei ca merita!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply

manele noi
muzica noua
muzica noua
manele 2013