Subscribe to RSS Feed

Despre marlanie, iar!!

on November 24th, 2008 by Angela

Mi-este aproape imposibil sa nu revin asupra marlanilor. Pentru ca dau de ei in fiecare zi. Nu conteaza ca poarta salopeta de la Rebu sau costum Armani. Sunt peste tot.

Ultima faza a fost chiar azi. Stateam eu bine si frumos la mine acasa, asteptand sa se faca ora de mers la munci, cand… suna telefonul. Buna ziua, zice vocea masculina, sunt nu-stiu-cum Stoica, de la TBI Credit (prin astia am eu rata la calculator). Asa, zic io, care e problema? Pai, de ce nu va platiti, doamna, penalizarile??

– Ce penalizari, domnlue, ai innebunit? De unde?

-Da’ ce, v-ati platit mereu ratele la timp?

-Bine, domnule, draga, dar am vorbit cu dvs acu o luna, v-am zis ca vreau sa platesc tot mai devreme si mi-ati zis ca mai am, cu totul, 130 de euro sau cat era. Acum de unde au aparut penalizarile?

-Pai daca nu v-ati platit niciodara ratele la timp, normal ca aveti penalizari, nu e logic?

-Domnule draga, nu e logic nimic din moment ce nu am fost anuntata! Mi-ati spus ca nu am altceva de platit? Eu de unde vreti sa stiu?

-Pai va spun eu acuma!! Ce, n-ati primit instiintare acasa?

-N-am primit nimic! Daca primeam, nu veneam sa platesc?

-Nu inteleg de unde si pana unde am penalitati, eu nu platesc nimic!

-Ba o sa platiti, noi va dam in judecata daca nu platiti in 48 de ore! La revedere!” Si mi-a inchis telefonul in nas!!

Adica, eu habar n-am despre ce vorbeste, ma ia la rost de parca ar fi mama (nici ea saraca nu ar face asa ceva), urla la mine si tot el tranteste telefonul!! Nesimtitule!!!!!!!!!! Asa vorbesti tu cu clientii?? Dar cum iti permiti, in primul rand sa ma iei la rost asa, de parca mi-ai dat tu mie banii, si in al doilea rand, cum iti permiti sa imi vorbesti in halul asta? Unde te crezi, pe maidan?? Ia-ti, frate, limbajul si du-te cu el pe stadion!! Nu ti-ar fi rusine? Asa reprezinti tu minunata firma?? Alooo!!! TBI Credit!!! In halul asta va prezentati lumii??? RUSINE!!!!! HUO, MARLANULE!! Jos cu tine de acolo!! Vai mama voastra!!! Mi-e sila de dvs, domnule Stoica nu-stiu-cum!!! Sa invatati sa vorbiti cu clientii si apoi sa veniti in lumea civilizata!! RUSINE!!!! Huoooo!!!!!!

Tags: , , , , , , , , ,

Posted in Diverse

4 Responses to “Despre marlanie, iar!!”

  1. Deea says:

    Las’ ca stim noi ca esti rau platnica :))

  2. Cuzu says:

    Da! De fapt nu vrei sa platesti, te-ai dat lovita! :))
    Mama lor… Macar ai mers la banca peste ei sa le spui sa-i dea aluia premiul “Angajatul lunii”? :p

  3. carmen says:

    asa,Angela,fii rea!mama lor de hoti!

  4. Angela says:

    Deci, da. Am fost la banca. Nu erau nici pe departe atatea penalizari cum a mancat ala la telefon. Noroc ca nu eram singura, ca asa aveam chef sa-l parasc p’ala la directiune….

Leave a Reply

manele noi
muzica noua
muzica noua
manele 2013