Subscribe to RSS Feed

Eu nu uit

on January 19th, 2010 by Angela

Niciodata.

Nici cand mi-a fost bine, nici cand mi-a fost rau. Poate ca nu ma mai gandesc la ceva anume, dar nu uit.

Nu uit oameni, fetze, date de nastere, evenimente. Intotdeauna le-am tinut minte. Si m-am bucurat cand nici altii nu au uitat. Insa se pare ca lumea incepe sa uite diverse lucruri. De exemplu, uita ca le-am fost alaturi cand le-a fost rau. Sau ca mi-am facut mereu timp pentru ei. Sau ca am rupt de la mine pentru ei. Sau ca am trecut cu vederea unele nesimtiri sau jigniri. Uita lumea. Dar eu nu uit. Niciodata. Chiar daca aparent ma fac ca ploua, nu uit! Atat.

Nu ma razbun pe nimeni, doar nu uit. Si cand se umple paharul, nu va mai exista Angela decat pentru cei care conteaza. In cazul ala, nu va mai suna telefonul, emailul va fi gol iar messengerul va ramane pustiu. Pentru mine. Pentru unii, momentul ala a venit. Sa nu te mire ca nu-ti raspund. Inseamna ca paharul a dat pe afara. Uita-ma!

Eu nu uit.

Tags: , ,

Posted in Gandurile mele

2 Responses to “Eu nu uit”

  1. carmen says:

    Iti dau dreptate, Angela! Nici eu nu uit si nu reprosez, dar renunt la acele persoane. Poate isi vor da seama candva unde au gresit. Pentru ca unele persoane te cauta doar cand au nevoie de tine, apoi te uita pana la urmatoarea nevoie.

  2. Angela says:

    Eu nu mai am de ceva timp speranta ca isi vor da seama vreodata. Unii oameni sunt de-o nesimtire care depaseste orice imaginatie.

Leave a Reply

manele noi
muzica noua
muzica noua
manele 2013